.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
02:00:50

 

Σχολείων 2, 61200
Τηλ. 2343032042
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ

 Πέρασμα σε αίτια

«Λόγω των σοβαρών διαστάσεων που έλαβε το φαινόμενο, επιβάλλεται ο έντονος προβληματισμός και  η γρηγορότερη δυνατή λήψη μέτρων από όλους τους αρμοδίους. Η αποτελεσματικότητα ,όμως, αυτών των μέτρων περνά μέσα από τη διερεύνηση των λόγων, των παραγόντων  που συνετέλεσαν  στη δημιουργία ( ή έξαρση) του φαινομένου».

 

Πέρασμα σε συνέπειες

 «Τα αίτια ,λοιπόν ,του προβλήματος είναι πολλά, σύνθετα  και σοβαρά. (Με την πρόταση αυτή συνδεόμαστε με την προηγούμενη ενότητα , που αναφέρεται στα αίτια). Αυτό , όμως , που αποτελεί σκληρή πραγματικότητα, αυτό που σε τελική ανάλυση βιώνει καθημερινά ο σύγχρονος άνθρωπος είναι οι τραγικές επιπτώσεις του φαινομένου σε όλους σχεδόν τους τομείς της δραστηριότητάς του».

 

 Πέρασμα σε τρόπους

« Δεδομένης , λοιπόν, της σοβαρότητας  του φαινομένου απαιτείται η έντονη δραστηριοποίηση όλων και η λήψη μέτρων εφικτών ? εφαρμόσιμων, για την άρση του αδιεξόδου».

 

«Για να αποτραπούν οι κίνδυνοι από την ανεξέλεγκτη κλιμάκωση του νοσηρού αυτού φαινομένου, κρίνεται επιβεβλημένο να αναληφθούν αποφασιστικές πρωτοβουλίες  σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».