.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
01:10:50

 

Σχολείων 2, 61200
Τηλ. 2343032042
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιβλίο Επισκεπτών

Σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία και τη διάδοση των πληροφοριών, το σχολείο μπορεί να ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας, αλλά συγχρόνως να δημιουργήσει και μια γέφυρα συνεργασίας με την τοπική κοινωνία και τον κόσμο.

Με την ανάπτυξη λοιπόν, της ιστοσελίδας μας οι καθηγητές έχουν τη δυνατότητα να αναρτήσουν διδακτικό υλικό, ενώ οι μαθητές μπορούν να το αξιοποιούν ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, παρέχεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις σχολικές δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στο σχολείο. Σημαντικό πλεονέκτημα, επίσης, της ιστοσελίδας αποτελεί η δυνατότητα διατήρησης στο χρόνο των εργασιών των μαθητών.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη λειτουργικότητα αλλά και στο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς μια εύχρηστη και καλαίσθητη ιστοσελίδα προσελκύει το ενδιαφέρον των μαθητών αλλά και των επισκεπτών της.
 
H ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από τη Μπιτσάκη Ευτυχία, καθηγήτρια Πληροφορικής του σχολείου μας.
 
Δημιουργήθηκε με το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS - Content Management System) Joomla (έκδοση 2.5) το οποίο επιτρέπει την κατασκευή ισχυρών ιστοσελίδων και online εφαρμογών. Βασικό στοιχείο για την επιλογή αυτού του εργαλείου αποτέλεσε ότι το Joomla είναι ανοικτό λογισμικό ελεύθερα διαθέσιμο σε όλους.
 
Όλα τα extensions που χρησιμοποιήθηκαν είναι δωρεάν.
Η σελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.